НБС СЕБТ стана на 10 години

НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Национален браншови съюз – Сервиз електронна и битова техника отбеляза 10 години от създаването си

На 3 февруари 2012 г. Националният браншови съюз Сервиз електронна и битова техника (НБС СЕБТ) тържествено отбеляза 10 години от своето учредяване. Васил Тодоров – главен секретар на БТПП, връчи Почетен диплом на Димитър Лулчев – председател на НБС СЕБТ за активно членство в БТПП, ползотворно участие в Съвета на браншовите организации с конкретни предложения и позиции в защита интересите на бранша и по повод 10-годишния юбилей.

Сдружението обединява и защитава интересите на фирми за сервиз на електронна, аудиовизуална, телекомуникационна, офис техника, бяла и климатична техника. Повишаването на квалификацията е основен приоритет в дейността, насочен към укрепване доверието на клиента, гарантирано качествено и лоялно отношение към обществото. Чрез инициирани срещи с изпълнителната власт НБС СЕТ поставя на дневен ред проблемни за браншовото съсловие въпроси.

НБС СЕБТ участва активно в Съвета на браншовите организации при БТПП. Чрез съвместни усилия бяха извоювани промени в Закона за занаятите и бяха постигнати споразумения по минималните осигурителни доходи.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.